بسم الله الرحمن الرحیم
فرا رسیدن 5صفر شهادت حضرت رقیه بنت الحسین علیهماالسلام، آن دختر 3 ساله ی مظلومه
را محضر حضرت ولی عصر ارواحناله الفداء
و تمامی شیعیان ومحبین خاندان رسالت، تسلیت عرض میکنم.
همچنانکه مستحضرید، عده ای با هر نیتی، سعی دارند که القاء کنند امام حسین علیه السلام، دختری به نام رقیه نداشته است و وجود مرقد شریفی که به نام ایشان در سوریه میباشد را تکذیب کنند....
به هر حال، در این پست، سعی دارم یکی از اتفاقاتی که در مورد این مرقد شریف و 3 ساله ی مظلومه به وقوع پیوسته، به ضمیمه ی نظر بزرگان دین در این زمینه را برای آگاهی، تقدیم کنم.
..................................................................
مرحوم آیت الله حاج میرزا هاشم خراسانی رحمت الله علیه، در کتاب "منتخب التواریخ" نقل میکند:
حدود صد سال از این واقعه (واقعه ی دفن حضرت رقیه) نگذشته است که دختر کلید دار حرم حضرت رقیه سلام الله علیها، حضرت را در خواب می بیند و او را از آمدن آب نزد قبر خود مطلع می سازد؛
خواب، سه شب پشت سر هم تکرار میشود؛ کلید دار با خبر دادن به دولت وقت، وو ضمن تشریفات رسمی، کارگر می آورد و قبر را خراب میکنند و وقتی به قبر می رسند، آثار آب پدیدار میشود؛ آنگاه می بینند این دختر سه ساله تَر و تازه،گویی خوابیده است.
کلید دار (سیدابراهیم دمشقی)، جسد مبارک حضرت رقیه را بر روی دست میگیرد تا سه شبانه روز، و فقط برای کارهای ضروری و نماز، او را به دیگری می سپارد، تا قبر آماده میشود و حضرت را به جای خود برمی گرداند.
.............................................
نظریه ی حضرت آیت الله العظمی مظاهری:
همین جا که به عنوان مرقد حضرت رقیه سلام الله علیها مشهور است، مرقد اوست
و تشکیک کردن، یک ظلم است، آن هم ظلم به بچه ی مظلوم امام حسین علیه السلام
و همین شهرت راجع به مرقد مطهّر حضرت زینب سلام الله علیها نیز هست، و تشکیک در آن، ظلم به حضرت زینب سلام الله علیها است و ظلم به حضرت زینب،گناهش خیلی بزرگ است
و ما در این گونه موارد، نظیر سیادت اشخاص و قبور بزرگان، چیزی جز شهرت نداریم و این شهرت، در نظر همه فقها، حجت بوده و هست.
...............................................................
نظریه ی حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی:
شکی نیست که دختر کوچکی از امام حسین علیه السلام در شام از دنیا رفت و در آن جا دفن شد، و حرم فعلی، منسوب به همان دختر است.
اما اینکه نام آن دختر رقیّه بوده، یا نام دیگری داشته، در بین دانشمندان اسلامی، اختلاف نظر وجود دارد
هر چند معروف این است که نامش رقیه است. 1385/9/19
...........................................................
نظریه ی آیت الله العظمی نوری همدانی:
در کتابهایی چون کامل بهایی، و نفس المهموم و کتابهای معتبر دیگر، دختر خردسالی که برخی، نام او را "رقیه" نامیده اند، و در شام به شهادت می رسید، برای امام حسین علیه السلام ذکر کرده اند،
و اگر کسی برای آن حضرت،نذر کند، باید آن را ادا نماید
و مضجع موجود در دمشق، متعلّق به آن حضرت است.
.........................................................
و اسناد دیگری نیز از نظرات مراجع عظام تقلید، در دسترس است، اما به خاطر طولانی شدن پست و البته کمبود وقت، در آینده ای نزدیک ارائه خواهم داد.